Binnenkijken in Develstein

Je bent vast erg nieuwsgierig hoe de appartementen in Develstein er uit komen te zien! Momenteel wordt er hard gewerkt op de bouw om de appartementen te realiseren. Vanwege de veiligheid is het niet mogelijk om op de bouw te komen kijken. Om je toch alvast een beeld te geven van hoe het appartement er uit kan komen te zien, zijn deze impressies gemaakt. Deze impressies zijn gemaakt door een digitaal artiest, op basis van de plattegronden en de materialen zoals die worden gebruikt.

Om een nog beter beeld te geven, zijn er meubels, vloeren en gordijnen in de afbeeldingen en video’s geplaatst. Bij oplevering is de woning echter zonder vloer, raambekleding en meubels. Deze verzorg je als huurder zelf. Zo ontstaat er een woning die helemaal bij jou past. In de veelgestelde vragen vind je meer informatie over het afwerkniveau van de appartementen bij oplevering.

Comfortabel thuiskomen

Ieder appartement in Develstein wordt opgeleverd met een luxe witte keuken van het merk Keller, met zwart composieten aanrechtblad. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur: een koel-vriescombinatie of een koelkast met vriesvak, een combimagnetron, inductiekookplaat, afzuigkap en een vaatwasser. 

Ook de badkamer is in deze moderne zwart-wit combinatie uitgevoerd. Je hebt een inloopdouche met douchescherm, een wastafelset met spiegel en een elektrische radiator.

Mag ik laminaat leggen?

En mag ik mijn wanden zelf schilderen of behangen? Deze en andere vragen komen wellicht bij je op bij het bekijken van deze beelden. Uiteraard mag je een mooie vloer naar jouw smaak in je appartement leggen. Let er wel op dat de vloer geschikt is voor vloerverwarming. Ook de wanden mag je zelf een mooi kleurtje geven. Kozijnen en deuren mag je niet schilderen, ook boren in de tegels is niet toegestaan. En ga je in de toekomst verhuizen, dan moet je er voor zorgen dat je het appartement weer in de originele staat terugbrengt. Heb je nog meer vragen? Kijk dan eens bij de veelgestelde vragen of vraag er ook bij staat.

Videorondleiding Woningtype A2-1

Video afspelen

Videorondleiding Woningtype B1

Video afspelen